Hoeveel kilometer loop jij?
home  > informatie 2019

Informatie 2019

Reglement 2019

53e AVONDVIERDAAGSE      LOSSER               12 t/m 15 juni 2019

 

De Avondvierdaagse wordt gehouden van woensdag 12 juni t/m zaterdag 15 juni 2019: de start is vanaf het Raadhuisplein. De starttijden zijn als volgt vastgesteld:

**Woensdag – donderdag en vrijdag – Voor alle afstanden om 18.30 uur – niet vroeger.

**Zaterdag 20 km vanaf 11.00 uur, 15 km vanaf 12.00 uur, 7 ½ km vanaf 13.00 uur.

 INSCHRIJFADRES/INSCHRIJFGELDEN

INSCHRIJVING              Vrijdag 7 juni van 19.00 tot 21.00 uur

                                        Zaterdag 8 juni van 11.00 tot 13.00 uur

                                       

INSCHRIJFADRES           't Lossers Hoes, Raadhuisplein 1, Losser (onder voorbehoud)

Het normale inschrijfgeld bedraagt voor junioren t/m 14 jaar en 65+ers  € 5,50 en voor senioren € 6,50.

Rolstoelers betalen € 2,50. Op dinsdag 11 juni kan er nog ingeschreven worden  tegen het verhoogde tarief, t.w. junioren € 6,50 en senioren € 7,50. Bij inschrijving ontvangen de wandelaars een routebeschrijving met routes voor de vier wandelavonden; nadien worden er geen routebeschrijving meer verstrekt.

Voor wandelaars die één van de avonden niet kunnen deelnemen bestaat de mogelijkheid op dinsdagavond (11 juni) een route te lopen. Vertrek om 18.30 uur, vanaf het Raadhuisplein. De deelname aan de zaterdagroute blijft echter verplicht. Als een groepsleider opeen bepaalde dag niet kan meelopen, kan hij voor die dag een vervangende leider laten meelopen en zelf de inhaalroute op dinsdagavond wandelen. Wij verzoeken de deelnemende verenigingen of scholen niet zonder dwingende noodzaak gebruik te maken van de inhaalroute op dinsdagavond.

Verzorgers worden dringend  verzocht de kortste weg naar de rustplaats te kiezen en daar aanwezig te willen zijn vóór de aankomst van de wandelaars.

***         In natuurgebieden zoals de Tip, Het Snippert en de Bardel mag niet gerookt worden!

***         Auto’s voor het bezorgen van bloemen en muziekinstrumenten kunnen zaterdagmiddag uitsluitend via de Sportlaan het terrein van KVV Losser bereiken en wel vóór 14.00 uur. Na 14.00 uur laat de Sportvereniging U niet meer toe en er mogen geen auto’s op het terrein!

***         Op de inschrijfformulieren voor de verenigingen en scholen moet worden vermeld voor de hoeveelste keer aan de avondvierdaagse wordt deelgenomen. Wij verzoeken de besturen de inschrijfformulieren zorgvuldig in te vullen. Wij zullen zeker ons best doen er voor te zorgen, dat de door U opgegeven beloningen volgens Uw opgave worden verstrekt.

 ***           SLUITING: Afmars van het sportterrein om 15.30 uur; de huldiging van de oudste deelnemer(ster) en de officiële sluiting zal plaats vinden om 16.15 uur op het Raadhuisplein. Dit zal ca. 10 minuten in beslag nemen. Om het opmarcheren  op het Raadhuisplein  tot een minimum te beperken, verzoeken wij de deelnemers met zessen naast elkaar van het sportveld af te marcheren, zo goed mogelijk aan te sluiten en ook met zessen naast elkaar het Raadhuisplein op te marcheren.

 

**           Wij verzoeken de deelnemende verenigingen en scholen en hun leiders dringend de officiële sluiting mee te maken en niet voortijdig af te marcheren. Alleen zo kunt U er  aan meewerken, dat de officiële sluiting in Losser de feestelijke gebeurtenis zal blijven, die het in het verleden altijd is geweest en waarom omliggende plaatsen ons benijden. Verenigingen en scholen kunnen hiertoe bijdragen!

Voor Uw medewerking onze oprechte dank.

 

Wij wensen U veel wandelplezier en erg mooi weer!